Запросити театр

Якщо спитати у будь-якої людини "Що для вас у житті найголовніше?", майже всі дадуть відповідь - сім’я! А у сім’ї - діти!

Наші діти, прийшовши в цей світ, починають різними способами пізнавати його. Виникають тисячі питань, які з віком стають складнішими... І ми, їх батьки, маємо бути чесними у відповідях. Але часто ми й самі не знаємо відповіді.
Хто був найпершим татом?... Чому заради любові до ближнього люди приносять у жертву свій час, здоров’я і навіть життя?... Навіщо людина з’являється в цей світ?...
І де ж ми можемо взяти відповіді... З телепрограм, з Інтернету чи з книг?
Є джерело вірних відповідей, повних мудрості, любові та чистоти - це Біблія.

Запросивши ляльковий театр "Стежинки", Ви можете через наші вистави розповісти дітям:

1. про те, як навчитися обирати справжніх друзів, і що безвихідних ситуацій не буває, якщо Другом у людини є Господь! ("Друг со знаком качества");
2. про те, хто в світі найперший тато ("Самый первый Папа");
3. про чудову силу любові до маленької дівчинки, яка втратила віру одужати ("Чудный Художник" за оповіданням О’Генрі "Последний лист");
4. про чудо народження Ісуса Христа ("Вертеп" у яскравих українських традиціях; "Дверь моего сердца"; "Сказка, рассказанная сердцем");
5. про велике свято воскресіння Ісуса Христа, про Великдень ("Мрії здійснюються").

Якщо Ви бажаєте запросити ляльковий театр, напишіть нам: puppet@sns.org.ua

Молитися про місію

    Підтримати місію

    Місія «Light in the East» - це неприбуткова організація, яка існує виключно за рахунок добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проектів місії, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.