Віолетта Марківна, Антонівка

Я проходжу долину плачу. Мені дуже складно, але Господь це бачить і чує. І Він, бажаючи мені допомогти, прислав цей журнал зі статтею Катерини Файзель «Решение проблемы». Господь бажає, щоб я пройшла її швидше.

Дорогі співробітники!
Вітаю вас любов’ю Ісуса Христа! Мир вам і вашому дому! Дуже вдячна Богу і вам за 2-й номер журналів «Вера и Жизнь» і «Тропинка», за вірш «Воззови». Я читала його людям. У моєму житті склалася важка ситуація, яку може подолати тільки Господь. Я проходжу долину плачу. Мені дуже складно, але Господь це бачить і чує. І Він, бажаючи мені допомогти, прислав цей журнал зі статтею Катерини Файзель «Решение проблемы». Господь бажає, щоб я пройшла її швидше. Мені дуже допомогла стаття цієї сестри. Я вдячна Богові та їй. Я стала застосовувати в моїй ситуації хороші слова, яким вона нас навчає. І мені стало набагато легше жити, тому що пише вона, що Богу потрібні мої слова життя, мої молитви і благословіння плюс сила Божа – це вирішення проблеми. Нехай Господь благословить цю сестру Катерину та її сім’ю, допоможе в усіх життєвих ситуаціях. Божа милість і благодать нехай супроводжують її все життя. Вдячна вам за статтю Бориса Зудермана «Почему я не боюсь смерти». Дуже сподобався мені його передсмертний лист. Цей чудовий чоловік, з такою силою волі, з Божою відданістю в таку важку хвилину свого життя, йдучи у вічність, передає нам останній привіт. Я захоплююсь його мужністю, не забуває про людей. Вдячна, надрукували цей лист у журналі.
Вдячна за Вальдемара Андрійовича за бесіду, записану в статті «человек с особым призванием». Хочу подякувати Господу, що Він нам дав цю людину в головні редактори. Він багато трудиться для слави Божої, дуже далеко їздить, наражає себе на небезпеку, щоб дати матеріали в журнал. Нехай Господь благословить його і дружину Ельвіру, і 6 його діток.
Дорогі співробітники! Нехай Господь благословить вас і вашу працю для слави Божої, допоможе вам подолати всі перепони і проблеми.
З повагою до всіх ваша сестра Віолетта.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.