Віра Іванівна, Комсомольський

Подяка Господу за благословенний час, коли діти Божі безперешкодно трудяться, друкують і пересилають книги і журнали з багатим духовним матеріалом. Хочеться поділитися з вами радістю.

Подяка Господу за благословенний час, коли діти Божі безперешкодно трудяться, друкують і пересилають книги і журнали з багатим духовним матеріалом.
Хочеться поділитися з вами радістю. Наша церква відзначила 17/11/2013 день народження церкви – 90-літній ювілей. Зачитувалася історія нашої церкви, щоб ново покоління знало, як і коли народилася церква, і який шлях пройшли перші християни нашого села. Слава Господу! Іх довгі дні і роки прикрашені подвигом віри. Їхня слава – перемога труда, Слова і діла їх приклади. Нехай благословить вас Господь дорогі брати і сестри.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.