Віра і Життя 2014.4

Віра і Життя 2014.4

А плід Духа: любов...

Гал. 5:22

Про любов люди говорять дуже багато.

Але ніхто так і не дав визначення, що то є – любов. Тільки Слово Боже, Біблія, прямо
й точно заявляє, що Бог є любов.

Він Той, Ким все створене, дякуючи Кому все сталося. Тобто – все виникло із Самого Бога й Він – джерело, з якого починається це таємниче поняття – ЛЮБОВ.

Біблія говорить, що Бог не просто виказує любов до свого творіння, а що Він Сам є любов.

Якщо хтось прагне зустрітися зі справжньою любов’ю – чистою, всеохоплюючою – і не має реальних, близьких стосунків із Богом, не примирений із Ним, – у нього немає шансу доторкнутись до неї.

І хоча Бог проявляє свою Любов до всього творіння: посилає добро і злим, і добрим, для всіх світить сонце, рясні дощі уможливлюють щедрі врожаї всім працюючим, але є особливі стосунки між Богом і людиною, іншими людьми, коли любов Божа стає визначенням усього в житті людини, яка народилась згори, від Бога.

Ця любов – то плід Духа Святого, якого Бог дає спасенним людям, що стали Його дітьми.

З дією цього дару не зрівняються материнські почуття, закоханість молодих людей – це цілісна дія, яка
охоплює щастям людину цілковито.

Про цю велику Божу благодать, плід Духа Святого – любов, ми поміркуємо, читаючи цей номер.

Якщо, читаючи журнал, ви відчуєте нестерпну спрагу по Божій любові, просто станьте на коліна й попросіть
у Нього щиро, не вагаючись, – Він дає кожному, хто просить...
Головний редактор
Василь ДАВИДЮК

Молитися про місію

    Підтримати місію

    Місія «Light in the East» - це неприбуткова організація, яка існує виключно за рахунок добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проектів місії, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.