Віра і Життя 2012.2

Віра і Життя 2012.2

Не чини перелюбу.
Чи не дивує вас іноді, чому так багато безпритульних дітей в нашій країні? Чому руйнуються сім’ї? Чому там, де ми чекаємо затишку, заспокоєння, теплоти й лагідних стосунків, точаться страшні війни? Чому люди, які, здається, так щиро кохали один одного, стають непри миренними ворогами, ладними одне одного розірвати? І при таких стосунках навіть на дітей, які подаровані нам для втіхи, ніжності та радості, виливається зло, жорстокість, яка виштовхує їх на вулицю до ще більш страшного оточення...
А чи відомо нам, що Бог створив сім’ю для дуже великої радості, щастя, любові та найніжніших стосунків? І що все вищезазначене можна отримати тільки в сім’ї, але за однієї умови - не чини перелюбу.
Ми живемо в той час, коли засоби масової інформації навипередки кричать про «безпечний секс», у фільмах невірність у шлюбі, зраду, пропагують як велику любов. Безліч людей взагалі живуть у громадянському шлюбі - і ніхто не думає про наслідки.
Коли люди не зберігають чистоти до шлюбу, або зраджують вірність у шлюбі, - вони не в праві розраховувати на всі ті великі й радісні благословення, призначені Богом для сім’ї, про які так мріють всі, хто створює сім’ю. Настає жорстока реальність - приходять біль, горе, розпач, страждають батьки, страждають діти.
І все це відбувається навколо нас. Якщо ми не хочемо слідувати заповіді Бога, як нам жити на землі, ми замість благословень, які так хоче нам дати Господь, отримуємо прокляття.
Цій дуже актуальній і серйозній темі присвячені матеріали цього номеру журналу. Заради власного щастя, щастя ваших дітей - не дайте ошукати себе. Бажаю миру й злагоди у вашому домі.
Головний редактор,
Василь ДАВИДЮК

Молитися про місію

    Підтримати місію

    Місія «Light in the East» - це неприбуткова організація, яка існує виключно за рахунок добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проектів місії, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.