Віра і Життя 2010.1

Віра і Життя 2010.1

СІМ’Я
Коли ми говоримо слово «сім’я», всім зрозуміло, що ми маємо на увазі. Здається, кожна дитина може пояснити, про що йде мова. Адже з самого початку історії людства сім’я була основою життя та продовження людства на землі. В слові «сім’я» відкриті людству найважливіші поняття, наприклад, що означає слово «батько». І ми розуміємо, про що говорить Бог, коли називає Себе Небесним Отцем. Коли ми читаємо, що Христос – Наречений, а Церква – Наречена, у нас майже не виникає питань, що це означає.
Сім’я – це премудрий задум нашого Творця як величезне благословення для людини, як пояснення стосунків, до яких покликав нас Господь.
Власне, цій темі присвячений даний номер нашого журналу. Про те, чому сім’я може бути величезним радісним задоволенням або нестерпними стражданнями, в чому секрет, що в одних сім’ях сімейне спілкування, наче оазис серед пустелі, а в інших – фронт, де йде кривава війна, де сльози, образи стали нормою стосунків.
Тема така близька нам, така давня – як світ, в якому ми живемо.
Тож давайте в смиренні прочитаємо міркування авторів статей, і, можливо, мудрість увійде в наше серце, покращить наше життя, наші стосунки, зробить нас благословенням одне для одного, для наших дітей.
Головний редактор
Василь Давидюк

Молитися про місію

    Підтримати місію

    Місія «Light in the East» - це неприбуткова організація, яка існує виключно за рахунок добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проектів місії, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.