Віра і Життя 2009.2

Віра і Життя 2009.2

СПОКУСИ
Спокуси роблять людей рабами. Найбільші страждання зазнають люди від спокус, які знаходяться в їхньому серці. Природа спокуси така, що вона робить людину нещасною. І через це людина ніколи не може бути цілковито радісною та задоволеною. Людство переслідують мільйони різних спокус, і здається, нема від них порятунку. Спокуса влади, багатства, різноманітних речей. Дуже багато спокус — це пропозиції від самого лукавого, які дуже добре замасковані, неначе нам пропонується велике добро. Але насправді це велике зло, тому що ворог підбурює наше серце на гріх і непослух Богові. Часто нам нелегко буває розібратися в походженні наших бажань, і для цього нам необхідне Слово Боже та Його допомога. Мабуть тому в молитві «Отче наш» Христос і сказав, щоб ми просили Бога захистити нас від спокус і нападок лукавого. «І не введи нас у випробовування, але визволи нас від лукавого». Цій дуже важливій темі присвячується номер журналу, який ви тримаєте в своїх руках. Нехай він буде для вас благословенням.
Василь ДАВИДЮК,
головний редактор

Молитися про місію

    Підтримати місію

    Місія «Light in the East» - це неприбуткова організація, яка існує виключно за рахунок добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проектів місії, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.