Валентина Давидівна, Київ

Я отримала подарунок із Неба – чотири (!) журнали «Вера и Жизнь». Він чудовий, у ньому все цікаво. Повірте, моїй радості не було меж. Читаю його від початку до кінця, мені цікаво все: проповіді, статті на наукову тему, вірші, оповідання, місіонерські вісті і, звісно, свідчення.

Дорогі друзі,
Мої брати і сестри, які любите Бога всім серцем і душею, розумом і міцністю своєю. Ісус – Господь!
А тепер про зустріч. На майдані я познайомилася з дуже, дуже симпатичною дівчиною (нехай пробачить мене, я забула її ім’я). Вона виставляла картини, репродукції відомих музеїв на біблійні теми. Ми розмовляли про Бога: про віру, про спасіння, про прощення, про Його любов до людей, про Його благословіння, які нам незаслужено посилає.
Слава і хвала, честь і поклоніння Господу, Він наш Спаситель!
Вона спитала мене про християнську літературу, зокрема, чи читаю я журнал «Вера и Жизнь»? Я відповіла, що зараз не маю такої можливості, але я його добре знаю. Господь, напевне, підслухав нашу розмову, а Він дуже уважний до християн, народженим згори.
Звершилося диво!
Я отримала подарунок із Неба – чотири (!) журнали «Вера и Жизнь». Він чудовий, у ньому все цікаво. Повірте, моїй радості не було меж. Читаю його від початку до кінця, мені цікаво все: проповіді, статті на наукову тему, вірші, оповідання, місіонерські вісті і, звісно, свідчення.
Величезне спасибі. Нехай Господь рясно благословить всіх вас, адже ви Його улублені Божі діти, які своїм християнським служінням, приводите людей до Бога. Йому це подобається, і вами Він вдоволений.
Любляча Бога, Валентина.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.