Тимофій Олександрович, Пнівне

Гроші, які я надіслав раніше, були призначені на передплату, а інші на аудіодиски для незрячих дітей. І я з розумінням ставлюсь до того, що зібраної вами суми не достатньо, щоб оплатити річні витрати на аудіожурнал і хоч я не певен, що Господь хоче зробити це через мене, але надсилаю сто гривень, і мама також сто. Свої гроші я заробив чесно – збираючи чорнику, випасаючи корів. Нехай Бог благословить, щоб оплачені мною диски привели когось до Ісуса Христа, а зрештою на небо.

Слава Богу!
Вельмишановні співробітники журналу «Стежинка»! Дякую за те, що висилаєте журнали для мене. Окрім мене їх читають ще одинадцять чоловік. Дехто з них встигають прочитати навіть раніше за мене. Гроші, які я надіслав раніше, були призначені на передплату, а інші на аудіодиски для незрячих дітей. І я з розумінням ставлюсь до того, що зібраної вами суми не достатньо, щоб оплатити річні витрати на аудіожурнал і хоч я не певен, що Господь хоче зробити це через мене, але надсилаю сто гривень, і мама також сто. Свої гроші я заробив чесно – збираючи чорнику, випасаючи корів. Нехай Бог благословить, щоб оплачені мною диски привели когось до Ісуса Христа, а зрештою на небо.
Слава Богу, у нашій сім’ї всі мають хороший зір і можуть самостійно читати. Щоб ви мали уяву про нас, ваших читачів, вкладаю календарик - на фото я стою праворуч. Крайня ліворуч – моя старша сестра Наташа, їй 14 років, я молодший за неї аж на рік, а всі інші зовсім малюки (окрім тата і мами).
Ще раз сердечно дякую за той труд, який ви звершуєте по видавництву і розсилці журналів.
Нехай вас всіх рясно благословить Господь!
З повагою, Тимофій, ваш вдячний читач.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.