Тетяна Андріївна, Костопіль

Я дуже добре пам’ятаю зустріч із вами, коли ви переступили поріг мого дому. І цей день відіграв дуже велику роль у моїм житті. Я знаю і впевнена, що вас до мене послав Сам Господь Спаситель.

Добрий день, дорогі співробітники місії «Світло на Сході»
Я дуже вдячна вам за листа. Я дуже добре пам’ятаю зустріч із вами, коли ви переступили поріг мого дому. І цей день відіграв дуже велику роль у моїм житті. Я знаю і впевнена, що вас до мене послав Сам Господь Спаситель.
На момент зустрічі я вже знала Господа, багато років читала Біблію щодня, але відійшла, спіткнулася й жила у гріхові. Дуже вдячна вам, вашому безкорисливому служінню в ім’я, для слави Господа Ісуса Христа. Господь благословив і простив мене – я залишила гріх і всі свої залежності. Ось з Божої милості я прийняла 5 серпня 2012 р. Святе водне хрещення по вірі. Я вже член церкви ЄХБ м. Костополя. Господь дав мені дар – я складаю християнські вірші. Й один із перших віршів я присвятила вам – місіонерам місії «Світло на Сході». Ще раз від усього серця дякую вам і насилаю вам цей вірш.
З любов’ю і повагою сестра Тетяна.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.