Раїса Михайлівна, Макіївка

Ваш журнал «Вера и Жизнь» для мене велике благословіння. Він допомагає мені зростати у вірі, розуміти багато місць Біблії, завжди радіти, читаючи свідчення людей, які покаялися і прийняли Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем.

Шановні співробітники місії «Світло на Сході»
Я отримую Ваш журнал «Вера и Жизнь» вже 10 років. Вдячна Богові і Вам за цей благословенний журнал. Я є членом церкви «Рема» у м. Макіївці, Донецької області.
Ваш журнал «Вера и Жизнь» для мене велике благословіння. Він допомагає мені зростати у вірі, розуміти багато місць Біблії, завжди радіти, читаючи свідчення людей, які покаялися і прийняли Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем.
У моїй сім’ї дві дочки віруючі, відвідують зібрання, два зяті віруючі, два онуки віруючі, а дві онучки і онук ще не спасені. Ми молимося і віримо записаному Слову Божому, де сказано: «Будеш спасений ти і весь дім твій». Господь знає, коли і як це зробити.
У житті моєї сім’ї Бог прославився багаторазовов. 2004 року у мене була операція на тонкому кишківнику. Діагноз поставили – саркома кишківника. Але я молилася і дякувала Богу за моє зцілення. Я вірила, що Господь сильний зцілити від будь-якої хвороби, для Нього немає нічого неможливого.
У 2008 році моя старша донька Олена потрапила в автомобільну катастрофу в Москві. Коли я другого дня приїхала з Донецька, і пішла відразу до реанімаційного відділення. Я за професією фельдшер. Питаю зав.відділенням про прогноз стану. Мені відповіли 20%, що вона житиме. Травма важка, перелом багатьох ребер, перелом ключиці, пробита легеня. Сімнадцять днів вона перебувала на апараті штучного дихання, але я кажу лікарю: «у нас є Бог Всемогутній, який любить люблячих Його». Вся наша сім’я, багато церков Росії молилися одностайно і щиро за зцілення моєї дочки. Слава великому, всемогутньому Богу – моя дочка зцілена. Служить у церкві, служить своїй сім’ї, працює на виробництві.
У 2010 році мене прооперували – видалили жовчний міхур із камінням, і в цій ситуації Господь був поряд зі мною, і допомагав мені. Я продовжувала працювати до 2012 року. Свідчила про спасіння і любов Божу, молилася за співробітників, роздавала Біблії. 2 колег покаялися і прийняли Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем. Я давала їм читати журнали «Вера и Жизнь».
Ваші журнали надихали мене сміливо свідчити про Христа. Біблія завжди лежала у мене на рабочому столі. І мої начальники не забороняли її читати на роботі. Це Господь прихилив їхні серця, щоб Царство Боже розповсюджувалося від краю землі, як говорить Слово Боже.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.