Євангелізаційний намет

Євангелізаційний намет

Починаючи з 2007 року Українським місіонерським товариством «Світло на Сході» щорічно проводиться служіння проповіді Євангелія в селах і містах України за допомогою Храму-намету.

Таке служіння можливе тільки в теплу пору року і проводиться, починаючи з середини травня і до кінця серпня, без перерв.

Сім днів (саме стільки стоїть намет у кожному населеному пункті) в наметі проходять заняття з дітьми, ввечері - євангелізаційні зібрання для жителів села (мікрорайону), а пізно ввечері, інколи до глибокої ночі, - тематичні зустрічі з підлітками і молоддю.

Однак, проведення служінь у наметі це не головна наша мета. Зараз люди дуже неохоче приходять на такі зібрання. Хтось не має часу, хтось відверто зневажає нас, вважаючи нас «іновірцями»; хтось боїться, думаючи, що до них у село приїхали «сектанти»…, тому наша основна задача – протягом семи днів, поки намет стоїть у населеному пункті, обійти все село (якщо намет стоїть у місті, то мікрорайон), зайти до кожного двору, кожного дому, кожної квартири, і скрізь, де люди погодяться нас вислухати, розповісти Євангеліє.

Це служіння Бог дуже благословив! Ми радіємо не тільки тому, що багато людей покаялись перед Богом у своїх гріхах, але і тому, що багато братів і сестер із більш як п’ятидесяти церков України їздили з нами у ці поїздки! Вони повернулися додому духовно збагаченими і враженими діями Бога в їх житті! А для нас їх участь була великою підтримкою і благословінням!

Посвячені вірні Богу люди – це завжди великий дефіцит, на жаль. Ми сердечно запрошуємо всіх бажаючих, хто хоч раз мріяв послужити Богові проповіддю Євангелія людям, які не знають Бога, приєднатися до нас у цьому служінні.

Як проходить євангелізація Ви можете побачити тут.

Інформація для пасторів церков і служителів.
Якщо Ви пастор чи служитель церкви, і бажаєте разом з місією "Світло на Сході" протягом 7 днів проповідувати Євангеліє у вашому населеному пункті, запросіть нас.

Керівник місіонерського відділу - Віктор Танцюра

Молитися про місію