Ганна Іванівна, Хуст

Ваша група співробітників приїздила до нас і багато цікавого ми дізналися про работу місії «Світло на Сході». Я МОЛЮСЬ про Вас, молюсь про місіонерів Костянтина і Моніку Мардан та їх служіння.

Вітаю Вас, дорогі брати і сестри у Христі Ісусі Господі нашим, мир Вам!
Я прошу прощення, що жодного разу не написала Вам.
Я двічі отримувала від Вас інформаційно-молитовний бюлетень і молилася і молюсь за ті потреби, які зазначили в цих бюлетнях.
Трохи про себе. Я член церкви ЄХБ м. Хуст. Мені 67 років, але завдяки Господу, що дає сили і бажання, я регулярно відвідую наш молитовний дім, де отримую духовну їжу і разом з нашими братами і сестрами прославляю Господа.
Ваша група співробітників приїздила до нас і багато цікавого ми дізналися про работу місії «Світло на Сході».
Я МОЛЮСЬ про Вас, молюсь про місіонерів Костянтина і Моніку Мардан та їх служіння. Нехай Господь рясно благословить Вашу працю.
Також хочу по можливості підтримати служіння місії матеріально. Ваша сестра в Господі.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.