Галина, Маріуполь

Пише Вам мати чотирьох дітей. Якщо це можливо, прошу Вас виписати мені журнал «Вера и Жизнь»! ... Бог звільнив мене від наркоманії й алкоголізму. Але за останні декілька років я дуже низько падала! ... Зараз постійно молюсь, щоб Господь дав сили бути Йому вірною і служити тільки Йому.

З миром Божим!
Пише Вам мати чотирьох дітей. Якщо це можливо, прошу Вас виписати мені журнал «Вера и Жизнь»!
Коротко про себе: я покаялася перед Ісусом і прийняла Його як свого Спасителя Господа у 2000 році. Бог звільнив мене від наркоманії й алкоголізму. Але за останні декілька років я дуже низько падала! Починала знов пити, але Господь, по великій милості Своїй, витягав мене знов і знов із прірви. Зараз постійно молюсь, щоб Господь дав сили бути Йому вірною і служити тільки Йому.
Перечитала декілька Ваших журналів 2006 і 2010 року випуску, не пам’ятаю, як вони в мене опинилися. Багато цікавих статей, свідчень, віршів. Підписатися через пошту на Ваш журнал поки немає можливості, бо я зараз у дикретній відпустці по догляду за дитиною, не працюю. А чоловік після лікування від туберкульозу, щойно влаштувався на роботу, тому з фінансами поки сутужно.
Дуже сподобалися Ваші журнали. Якщо буду їх отримувати – буду рада. Дякую!

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.