Лідія Федорівна, Ільїчівськ

О! Якби ви, улюблені знали, як ми радіємо, коли приходить цей журнал. Читаємо від початку й до кінця, роздумуємо, заглиблюємося, а вірші – це шедеври з небес!

Мир Вам! Милі, улюблені Богом Отцем, Богом Ісусом Христом, Богом Духом Святим! Всі, хто трудетеся на Божьей Ниве «Свет на Востоке» - в журнале «Вера и Жизнь».
Ми схиляємося перед милістю Ісуса Христа і з великою вдячністю до вас милі братики і сестрички. Великий Бог! Ось уже протягом багатьох років, ви нам з великої милості та благодаті надсилаєте цей журнал. О! Якби ви, улюблені знали, як ми радіємо, коли приходить цей журнал. Читаємо від початку й до кінця, роздумуємо, заглиблюємося, а вірші – це шедеври з небес!
Істино так! І навіть, не зважаючи, на те, що ми не можемо надсилати вам пожертвування, - ми несемо тюремне служіння, - з великої милості і благодаті - ви улюблені, нас не залишаєте. Спасибі вам за таку милість до нас, велике спасибі. Всі журнали йдуть до колоній. Нехай буде благословенним ім’я Господнє на вас і у вас любі братики і сестрички. Нехай береже вас Бог і ваші сім’ї від усякого роду зла.

З любов’ю і повагою сестри у Христі Ліда, Зіна.

Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.