Вера и жизнь

У 1974 році співробітник Місіонерського союзу «Свет на Востоке» Микола Водневський запропонував керівництву місії почати випуск журналу для російськомовного населення, яке проживає в еміграції. Пропозицію було схвалено, й того ж року вийшло три номери журналу. Девізом журналу стали відомі слова Блаженного Августина, одного з отців Церкви, які відповідають основному принципу журналу: «У головному – єдність, у другорядному – свобода, в усьому – любов». Журнал покликаний розповсюджувати Євангеліє Христове. Видавець журналу – Місіонерський союз «Свет на Востоке» – позаденомінаційне об’єднання віруючих, які поставили перед собою одну ціль: усіма можливими методами і засобами розповсюджувати Євангеліє.
Журнал "Вера и жизнь" виходить 6 разів на рік.
Видавництво та розсилка журналу здійснюється на добровільні пожертви всім бажаючим.


Молитися про місію

    Журнали для незаможних

    Ми розглядаємо наші журнали, як місіонерів, які йдуть до осель тих людей, з якими ми можемо ніколи й не зустрітися особисто... Скрутне фінансове становище в Україні позбавило багатьох людей можливості покривати поштові витрати на розсилку журналів, що складає 20 $ на рік. Тому, завдяки Вашому пожертвуванню, ми не залишимо без духовної підтримки 500 сімей, багато з яких ще не прийняли Ісуса, як свого Спасителя і Бога. Але ми віримо, що Господь торкається їхніх сердець і через наші журнали.