Різдвяні вистави

Додо – простий хлопчик, який інколи веде себе не дуже добре, але одного разу дізнається, що він – нащадок царя… і вирішує, що повинен вести себе гідно. Разом із батьком він вирушає на перепис до міста Віфлеєм, адже вони з роду царя Давида, а Віфлеєм – його місто. Але вони не знаходять місця у готелі, і ночують у полі разом із пастухами. І раптом на небі з’являються ангели, вони говорять, що у Віфлеємі народився Спаситель.
Додо біжить, і бачить Новонародженого Христа в яслах.
Ви можете переглянути відео вистави, а також скористатися фонограмою, що додається.

Пропонуємо Вашій увазі сценарій та фонограму до чудової вистави за Рубеном Сальєном "Удивительный день Папаши Панова". Ви також можете прослухати повну аудіоверсію вистави.

Пропонуємо Вашій увазі сценарій різдвяної вистави "Снеговички". Ви також можете скористатися фонограмою, що додається.

«А правда, що на Різдво трапляються чудеса?» – питає хлопчик Міхель…свого дідуся. Маленький Міхель розуміє, що чудо – це, коли, наприклад, бабуся припиняє бурчати, мама з татом не будуть затримуватися на роботі, а сусід пан Хлоппентюре стане добрим і привітним. Дідусь пояснює онуку, що це можливо, якщо прийти до Дитини Ісуса. Як прийшли мудреці зі Сходу, як прийшли пастухи до Віфлеєму…Чудеса відбуваються у сім’ї хлопчика Міхеля, коли сім’я дізнається про справжній сенс Різдва. А до пана Хлоппентюре Дитина Ісус приходить Сам… Верніше, Міхель приносить різдвяні фігурки і розповідає про Христа.
Ви можете переглянути відео вистави.


У корови на ім’я Абігайль є друг – ягнятко Джошуа. Одного разу потрапила в біду... вередлива і неслухняна вівця Міранда. Джошуа поспішає їй на допомогу і пошкоджує собі ніжку. Тепер бідне кульгаве ягнятко не може іти разом з усіма у гори на пасовище і залишається в хліві. Щоб Джошуа не сумував насамоті, вірна подружка Абігайль залишається з ним. І стається чудо: в їхній хлів приходять Марія та Йосип. Цієї чудесної ночі у хліві народжується Спаситель Ісус і ягнятко Джошуа зігріває його своїм теплом. Дійсно, у Бога є місце для кожного з нас, навіть для кульгавого маленького ягнятка.


Всі знають, що Різдво – веселе свято, але… інколи свято не виходить. Ти чекаєш на гостей, а вони не приходять. Ти хочеш веселощів, подарунків, про які мріяв, а тобі дарують зовсім не те, що ти хотів. Але Різдво – це зовсім інше. Це – мир і спокій у серці, це радість, від того, що Ісус Христос народився і приніс спасіння. Бідна дівчинка Ліза має найголовніше – віру в Бога і Його любов. І нехай всі її подарунки – це декілька горішків і недогарок свічки, вона може поділитися своєю радістю з іншими. І Різдво об’єднує всіх за святковим столом.
Ви можете переглянути відео (Ч.1 та Ч.2) вистави.

Молитися про місію

    Підтримати місію

    Місія «Light in the East» - це неприбуткова організація, яка існує виключно за рахунок добровільних пожертв. Коли Господь спонукає Вас підтримати один із проектів місії, ми радіємо, що Ви побачили важливість цього служіння.